Doc’s Design werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. De branches waarin zij actief zijn variëren van de culturele sector tot detailhandel, en alles daar tussenin. Graag laten we zien voor wie we werken en wat we daar zoal voor doen.

Voor Roba Festa, een locatie in Helmond met vier escaperooms onder één dak, was Doc’s Design verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van alle escaperooms.

In theater de Kattendans in Bergeijk is de door ons ontworpen en gebouwde Rietveld Escape Experience te spelen. In Bergeijk ontwierp architect Gerrit Rietveld in de jaren vijftig meerdere unieke objecten die op een bijzondere manier verwerkt zijn in dit spel.

Voor Theater de Schalm in Veldhoven ontwikkelde Doc’s Design het eerste escapetheater van Nederland. ‘A Star is Born’ is een mobiele escape ervaring met daarin theaterelementen verwerkt.

Met theater de Bussel uit Oosterhout werkten we samen om de door ons ontworpen Mobiele Escape Tour tijdens het Nationaal Theaterweekend in te zetten.