De escaperooms zijn goed opgezet en er zitten leuke en verrassende elementen in!

Back to the Future

“Roads? Where we’re going, we don’t need roads”
Stap in de voetsporen van Marty en Doc en maak je eigen reis door de tijd. Ga op zoek naar aanwijzingen in het verleden en in de toekomst, maar laat je niet afleiden… Alleen samen kun je deze missie tot een einde brengen.

De puzzels hebben ons echt aan het denken gezet! Er zijn in de kamers mooie effecten toegevoegd.

The Pink Panter

“Get a clue”
De duurste diamant ter wereld, The Pink Panter, is gestolen. Inspecteur Clouseau kan wel wat hulp gebruiken bij het terugvinden van deze kostbare edelsteen. De kunst zal het je tonen, maar niet zomaar. Daag je brein uit, ben innovatief en kraak de codes om zo de gestolen diamant boven tafel te krijgen.

Rariteitenkabinet

“Je bent hier niet voor niets..”
We moeten inventariseren! We zijn al een heel eind op weg, maar komen nog 30 items tekort. Dat is jullie missie: vind binnen 60 minuten de missende items! Heb je een item gevonden, scan dan de QR-code met de telefoon. Heb je alle 30 items gevonden, dan is ontsnappen uit het Rariteitenkabinet slechts een formaliteit. Werk samen, los op, bedenk, ben creatief, keep it simpel en scan!

The Land of the Giants

“Waar kleine dingen groot lijken en grote dingen klein”
Ieder kind kent wel het verhaal van Jaap en de bonenstaak waar je je opeens in een reuzewereld bevindt. In ‘The Land of the Giants’ stappen kinderen letterlijk hun eigen reuzewereld binnen. Door het oplossen van raadsels, puzzels en opdrachten gaan ze op zoek naar de schat. Lukt het ze deze binnen de tijd te vinden?
Deze escaperoom is perfect geschikt voor kinderfeestjes.

De Ridders van de Ronde Tafel

Deze escaperoom draait om het legendarische zwaard Excalibur van koning Arthur. Vanaf het moment dat de kinderen het Middeleeuwse kasteel betreden, gaat de tijd lopen. Alleen als ze alle benodigde zwaarden, vier stuks in totaal, bemachtigen, worden ze Ridder van de Ronde Tafel. De escaperoom spreekt erg tot de verbeelding en laat kinderen zich echt even ridder voelen.
Deze escaperoom is perfect geschikt voor kinderfeestjes.