Gezocht: jonge ondernemers die een zeer goede boterham willen verdienen

Aangeboden: diverse prachtige educatieve escapespellen in diverse steden in Brabant en daar buiten 

Doc’s Design is gespecialiseerd in het bedenken en bouwen van escaperooms en educatieve spellen. Een aantal daarvan bieden we te koop aan. Ben jij een gedreven ondernemer die kansen ziet en wil grijpen, dan komen wij graag met jou in gesprek. Geïnteresseerd? Neem dan gerust contact op. Onder het genot van een biertje vertel ik je graag alles over onze zeer rendabele, interessante en leuke projecten.

Wij bieden onder andere deze concepten te koop aan:
Escape and More, vijf escaperooms, hakbijl werpen en horeca, alles onder één dak
– Een concept over de annexatie van Eindhoven
– Een concept over Vincent van Gogh (met locatie)
– Een concept voor Frits Philips
– Een concept over Sjakie en de Chocoladefabriek

Heeft uzelf een idee voor een (escape)concept, dan komen wij graag met u in contact. Wij werken dit met plezier voor u uit. 

Ook deze gerealiseerde concepten worden ter overname aangeboden:
– De levende koffiemachine die wij voor Hartendames hebben ontworpen
– De kinderescaperoom ‘De Ridders van de Ronde Tafel
– Het spel Hakbijl werpen
– Diverse mobiele escapespellen

Meet Selfie Wonderland

Voor een klant zijn wij bezig met een museum vol perfecte selfie-achtergronden. De bedoeling is om een verzameling van de meest unieke en bijzondere objecten op één locatie te realiseren. Een plek waar je je ogen uitkijkt én de mogelijkheid hebt om met dat wat je ziet op de foto te gaan. Denk aan een levensgrote donut, een bad vol spekjes, de middenstip van een voetbalstadion, de cover van je favoriete tijdschrift, etc. Maar Doc’s Design zou Doc’s Design niet zijn als we er niet een interactief element aan toe zouden voegen. Vandaar dat het museum de mogelijkheid biedt om door het scannen van QR-codes aanbiedingen te krijgen van alles dat in het museum te zien en te doen is. Van producten tot belevenissen, van food tot gadgets. Is je nieuwsgierigheid gewekt en heb je interesse om hierin te participeren? Laat het ons dan weten en wij gaan graag met je om de tafel!

Mobiele escaperoom verkocht!

De mobiele escaperoom ‘We gaan op vakantie en nemen mee..’ die we een tijdje geleden te koop aanboden, is inmiddels verkocht. Maar niet getreurd.. ben jij op zoek naar een unieke en eigenzinnig concept of escaperoom, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij bruisen van de ideeën en komen vast snel tot een passend idee en/of ontwerp!

Nieuw in het theater: Rietveld Escape Experience

Vanaf 1 juli 2019 is in theater de Kattendans in Bergeijk de door ons ontworpen en gebouwde Rietveld Escape Experience te spelen. In Bergeijk ontwierp architect Gerrit Rietveld in de jaren vijftig meerdere unieke objecten die op een bijzondere manier verwerkt zijn in dit spel, dat staat voor 60 minuten lang spanning, actie en sensatie!

Escapen voor het goede doel

Op donderdag 6 juni a.s. gaat Miranda van Diesen, een dierbaar familielid van Martijn, met het team van 2climb2raise de Alpe d’Huzes beklimmen om hiermee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF. Als Doc’s Design willen wij graag een steentje bijdragen aan dit goede doel waarvan het geld besteed wordt aan onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Vandaar dat we jullie de kans geven om op zaterdag 13 april a.s. voor een bedrag van € 12,50 per persoon de mobiele escaperoom ‘We gaan op vakantie en nemen mee..’ te spelen! Dit kan tussen 10.30 en 12.00 uur en om 14.00 uur aan Luxemburglaan 77 te Eindhoven.

Naast de escaperoom is er om 11.00 uur een bingo, waarbij je leuke prijzen kan winnen. Deelname hieraan bedraagt €7,50 per persoon. Om 15.15 uur wordt er nog een veiling georganiseerd. Kortom, er is van alles te bleven! Uiteraard is het ook mogelijk om gewoon even gezellig een hapje en een drankje te nuttigen tegen een kleine vergoeding. Vooraf aanmelden zou fijn zijn i.v.m. de inkopen.

Alle opbrengsten van deze dag komen ten goede aan het KWF. 

For Sale: mobiele escaperoom

De mobiele escaperoom ‘We gaan op vakantie en nemen mee..’ is te koop! Heb jij een evenementenbureau, coachingspraktijk of een onderneming gericht op teambuilding en het stimuleren van samenwerking? Dan is deze aanhangwagen perfect voor jou! Eenvoudig te verplaatsen, op iedere locatie te installeren, vol verrassende elementen en een regelrechte eyecatcher! De bedoeling is dat een team van maximaal 6 personen door het doen van opdrachten en het maken van puzzels binnen 60 minuten tot de oplossing moet komen. Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!

Mobiele Escape Tour bij Theater de Bussel groot succes!

Op zaterdag 26 januari stond de door ons ontworpen Mobiele Escape Tour tijdens het Nationaal Theaterweekend bij Theater de Bussel in Oosterhout. Die dag kregen bezoekers de gelegenheid om met maximaal 6 personen binnen een uur het mysterie met als thema ‘We gaan op vakantie en nemen mee..’ op te lossen. Dankzij de enthousiaste reacties die we kregen, kunnen we concluderen dat dit een groot succes was!

Nieuwe escaperoom: het Rariteitenkabinet

Voor Roba Festa hebben we een nieuwe escaperoom bedacht en uitgevoerd; het Rariteitenkabinet. Anders dan bij de meeste escaperooms bevinden alle aanwijzingen zich binnen dezelfde ruimte, maar ontbreken er in een ruimte vol snuisterijen en kunst een aantal items die leiden naar de uitweg. Het komt dus aan op inventariseren, samenwerken, creativiteit en oplossen.