For Sale: mobiele escaperoom

De mobiele escaperoom ‘We gaan op vakantie en nemen mee..’ is te koop! Heb jij een evenementenbureau, coachingspraktijk of een onderneming gericht op teambuilding en het stimuleren van samenwerking? Dan is deze aanhangwagen perfect voor jou! Eenvoudig te verplaatsen, op iedere locatie te installeren, vol verrassende elementen en een regelrechte eyecatcher! De bedoeling is dat een team van maximaal 6 personen door het doen van opdrachten en het maken van puzzels binnen 60 minuten tot de oplossing moet komen. Is je interesse gewekt? Neem contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!


Mobiele Escape Tour bij Theater de Bussel groot succes!

Op zaterdag 26 januari stond de door ons ontworpen Mobiele Escape Tour tijdens het Nationaal Theaterweekend¬†bij Theater de Bussel in Oosterhout. Die dag kregen bezoekers de gelegenheid om met maximaal 6 personen binnen een uur het mysterie met als thema ‘We gaan op vakantie en nemen mee..’ op te lossen. Dankzij de enthousiaste reacties die we kregen, kunnen we concluderen dat dit een groot succes was!

Nieuwe escaperoom: het Rariteitenkabinet

Voor Roba Festa hebben we een nieuwe escaperoom bedacht en uitgevoerd; het Rariteitenkabinet. Anders dan bij de meeste escaperooms bevinden alle aanwijzingen zich binnen dezelfde ruimte, maar ontbreken er in een ruimte vol snuisterijen en kunst een aantal items die leiden naar de uitweg. Het komt dus aan op inventariseren, samenwerken, creativiteit en oplossen.